TERIYAKI fra Wild Fire

TERIYAKI fra Wild Fire

kr 149,00

Håndlaget tradisjonell Japansk grillsaus og dip med sake, glutenfri soya og mirin.

INGREDIENSER / INGREDIENTS:

Håndlaget tradisjonell Japansk grill- og woksaus og dip med soya, mirin og sake.
Ingredienser: Sake (ris) 30%, Glutenfri Soyasaus 30%, Mirin 30%, sukker 10%. GLUTENFRI. Fettfri og fri for mettet fett. Melkefri. Vegansk.
/
Handmade traditional Japanese barbecue and wok sauce and dip with soy, mirin and sake.
Ingredients: Sake (rice) 30%,
Gluten Free Soy Sauce 30%, Mirin 30%, sugar 10%. GLUTEN-FREE. Fat-free and free from saturated fat. Milk-free. Vegan.

NÆRINGSINNHOLD / NUTRITIONAL VALUES

PR 100 gr/ml

Energi KJ 778,7                                 
energi Kcal  153,9
Fett 0,0
-hvorav mettede fettsyrer  0,0
Karbohydrater  33,6
-hvorav sukkerarter 33,5
Protein 3,21
salt 5,5

utsolgt
Legg til i handlevogn

BRUKERTIPS / USER TIPS:
Som en marinade, wok / stir-fry, glaze, dip saus og til sandwicher blandet med majones.
Marinade spesielt til rent kjøtt, fisk og asparges.
Wok alt ferdig og tilsett Teriyaki sausen helt til sist, vend den inn og server.
Glaze til laks og svin mm. Påføres de siste 15 minuttene.
Dip rett fra kjøleskapet som den er, eller blandet med majones.
Perfekt til sushi, sashimi, gyoza, biff, kylling, fisk og grønnsaker. Nydelig å blande med steikesjyen i pannen og evt med creme fraiche. Prøv den blandet med majones som en dipsaus til biff, kylling, sjømat eller som en salatdressing til biff og kyllingsalat.
/
A marinade, wok / stir-fry, glaze, dip sauce and for sandwiches when mixed with mayonnaise.
Marinade meat, fish and asparagus.
Wok sauce: Finish everything and add the Teriyaki sauce towards the end.
Glaze for salmon and pork, etc. Apply for the last 15 minutes.
Dip straight from the fridge as it is, or mixed with mayonnaise.
Perfect for sushi, sashimi, gyoza, steak, chicken, fish and vegetables.
It’s lovely to mix it with the roast in the pan and possibly with creme fraiche. Try it mixed with mayonnaise as a dipping sauce for beef, chicken, seafood or as a salad dressing for steak and chicken salad.

Catering-Cisco.jpeg

Wild Fire - Lokalt og globalt
Med utgangspunkt i lokale råvarer, gjerne økologiske der det er mulig lager de sauser, marinader og krydderblandinger med inspirasjon fra nesten hele verden. Dette kombineres med flott design og funksjonell innpakning. Fantastiske produkter rett og slett!

Chef Jeff som koker og blander sammen smakene har gjennom drøyt femti år bodd på et utall av steder på det amerikanske kontinent, Asia og Europa. Jeff har den unike evnen at han tilegner seg smakene fra de ulike kulturene og klarer å gjenskape og foredle dem. Han henter også inspirasjon til sine oppskrifter fra bestemoren som var Cherokee og Blackfoot indianer!

BBQ & CHILI TIL NORGE!
Det var som kjent Ur-befolkningen sin kunnskap om de lokale råvarene tomater og chili som i møtet med nye landsmenn ble til fenomenet BBQ. I tillegg til godt kjøtt og lang tilberedningstid er friske grønnsaker og gode sauser essensiell når man skal lage autentisk BBQ. Chilisausene til Wild Fire blir du rett og slett glad av, og hekta på! Tradisjonen tro har Wild Fire videreutviklet produktene med inspirasjon fra Chef Jeff sine mange reiser og familietradisjonen, med fokus på råvarer, kvalitet og den autentiske smaksopplevelsen.

Alt håndlages i Norge uten fyllstoffer og alle produktene er naturlig fri for: gluten, melk, msg, modifiserte stivelser, fruktosesirup og røykessens. Produktene er naturlig Vegansk / Vegetariansk (honning) Les gjerne innholdsfortegnelsen – den er Wild Fire med rette stolte av! WILD FIRE ønsker å gjøre det enklere å lage god mat fra bunnen av med smakfulle marinader, bbq-sauser, chilisauser, woksauser og sukkerfrie krydderblandinger! Selv om stadig flere gjerne griller hele året, er sausene like anvendelige til ovnsbakte, stekte, friterte og rå retter! Her det bare å starte kjøkkenleken med gode råvarer i kombinasjon med Wild Fire’s supre sauser.