DRØMMEVERKSTEDET

BUTIKK + STUDIO + EVENT


Butikk

Verkstedutsalget er butikken til 8 kreative medlemmer, som bare lage ting! Vi ønsker å dele skapergleden og tilby godt håndtverk.

BRUKSKUNST og DESIGN: Butikken har håndlagede produkter laget i tre, glass, porselen, stoff og papir mm, godt håndtverk og god design er vårt motto. Vi vil sørge for å ha et godt utvalg av unike og godt håndlagde gjenstander som når de har funnet sitt hjem blir der i generasjoner.  

Du finner også håndlagde fjøler, turkopper, kniver og sleiver laget i norsk eik, gran, bjørk, furu og svartor laget av Svein Johansen.

Terje Hermansen lager det meste i tre, som kniver, spanter, ostebrikker, snappsglassholdere - som er et co.lab. prosjekt med Indigo glass.

Kristin Halvorsen lager fargesprakende smykker i en tidkrevende teknikk med plastelinakeramikk.

Fine nostalgiske treleker og annet design laget av lokal håndverker Helge Støwer.

Hans Christian Geruldsen lager skulpturer i sten.

Christine Bragvin Aaleskjær er glasskunsteneren på Røed som driver Indigo Glass. I Verkstedutsalget har hun utstilt flere Co. Lab. prosjekter der hun samarbeider med andre håndverkere - på honningkrukken, osteklokken, espressohyllen og snapsglass-stokker osv.

Ida Lynghaug driver Drømmeverkstedet AS. Hun har stor kjærlighet og respekt for natur, hage, trær og treverk. Litt design og produktutvikling når det er tid og krakker og fjøler. IDA works identifiserer disse produktene.

Utvalget i den fysiske butikken på Røed Gård og her i nettbutikken vil være litt forskjellig. Varesortimentet vil variere - ettersom unike produkter blir til og forsvinner ut.  

Verksted

Verkstedet - der praktiske dagdrømmer blir virkelighet

verksted.jpg

VERKSTEDET: I lokalene er det en liten dreie bu/ snekkerverksted og et stort tegnebord. 

Tegnebordet fanger drømmer, ideer og planer. Har du en hagedrøm, en ting du vil ha laget, en interiørdrøm, du ønsker å komme videre med, men ikke vet helt hva som stopper deg? Ta drømmen med inn i Drømmeverkstedet og start prosessen! Vi bistår i planprosessen og hjelper deg igang.

Undevisning/ veiledning - en til en - kan bestilles her.

IDA WORKS - Ida Lynghaug

IDA WORKS - Ida Lynghaug

DIY sammen!

Workshops - lag og gjør det selv - sammen med andre!

Følg oss på facebook eller meld deg på nyhetsbrev, for å følge med på eventer, kurs og mini workshops!