DRØMMEVERKSTEDET

BUTIKK + VERKSTED + KURS


Butikk

Verkstedutsalget er butikken til 8 kreative medlemmer, som bare lage ting! Vi ønsker å dele skapergleden ved å lære bort det vi kan - og tilby godt håndtverk.

BRUKSKUNST og DESIGN: Butikken har håndlagede produkter, smykker og skulpturer laget i tre, glass, polymerleire, stoff og papir mm, godt håndtverk og god design er vårt motto. Vi vil sørge for å ha et godt utvalg av unike og godt håndlagde gjenstander som når de har funnet sitt hjem blir der i generasjoner.  

Du finner også håndlagde fjøler, turkopper, kniver og sleiver laget i norsk eik, gran, bjørk, furu og svartor laget av Svein Johansen.

Terje Hermansen lager det meste i tre, som kniver, spanter, ostebrikker, snappsglassholdere - som er et co.lab. prosjekt med Indigo glass.

Kristin Halvorsen lager fargesprakende smykker i en tidkrevende teknikk med plastelinakeramikk.

Hans Christian Geruldsen lager skulpturer i sten.

Marion Holmø lager elegante smykker med sten, betong og edle metaller.

Arne Strøm lager utsmykkinger i tre, stort sett dreide boller, skulprurer, vaser, kar og smykker. Han har lang erfaring og det synes at han er virkelig god. Han har dreid så mye at han sier det går helt rundt for han!

Christine Bragvin Aaleskjær er glasskunsteneren på Røed gård som driver Indigo Glass. I Verkstedutsalget har hun utstilt flere samarbeidsprosjekter der hun samarbeider med andre håndverkere - på honningkrukken, osteklokken, espressohyllen og snapsglass-stokker osv.

Ida Lynghaug driver Drømmeverkstedet AS. Hun har stor kjærlighet og respekt for natur, hage, trær og treverk. Litt design og produktutvikling når det er tid og da blir det krakker og fjøler. IDA works identifiserer disse produktene.

UNIKA: Varesortimentet vil variere - ettersom unike produkter blir til og forsvinner ut.  

Verksted

Verkstedet - der praktiske dagdrømmer blir virkelighet

verksted.jpg

VERKSTEDET: I lokalene er det en liten dreie bu/ snekkerverksted og et stort tegnebord. 

Tegnebordet fanger drømmer, ideer og planer. Har du en hagedrøm, en ting du vil ha laget, en interiørdrøm, du ønsker å komme videre med, men ikke vet helt hva som stopper deg? Ta drømmen med inn i Drømmeverkstedet og start prosessen! Vi bistår i planprosessen og hjelper deg igang.

Undevisning/ veiledning - en til en - kan bestilles her.

Ida i arbeid ved dreiebenken.

DIY sammen!

Workshops og kurs - lær å lage og gjør det selv - sammen med andre!

Følg oss på facebook eller meld deg på nyhetsbrev, for å følge med på eventer, kurs og mini workshops!